Preskočiť na hlavné menu Preskočiť na obsah
Preskočiť navrch stránky Preskočiť na koniec obsahu

Deň otvorených dverí

Takmer všetko, čo by Vás mohlo zaujímať o štúdiu na našej fakulte, sa pravidelne snažíme zodpovedať aj počas DŇA OTVORENÝCH DVERÍ, ktorý sa u nás pravidelne koná v mesiacoch november a február. 

 

Posledný Deň otvorených dverí sa u nás uskutočnil 13. februára 2024. Nesmierne nás teší, že sme mohli na našej pôde opäť privítať záujemcov z rôznych kútov Slovenska, a že sme im mohli aspoň v krátkosti priblížiť, čo ich u nás čaká. Všetkým zúčastneným veľmi pekne ďakujeme a už sa tešíme na ďalšie stretnutie. 

 

Najbližší DEŇ OTVORENÝCH DVERÍ sa na FPVaMV UMB bude konať niekedy v novembri.

 

Samozrejme, budeme radi, ak k nám zavítate osobne. Všetky podstatné informácie týkajúce sa prijímacieho konania však nájdete aj v informačnej brožúre a na internetovej stránke, a to predovšetkým v častiach bakalárske štúdium, magisterské štúdiumponuka štúdia a podmienky prijatia na štúdium a informácie o prijímacom konaní.  

 

Fotky z prechádzajúcich Dní otvorených dverí si môžete v prípade záujmu pozrieť v našej galérii a záznam z Dňa otvorených dverí, ktorý prebiehal vo februári 2022 online formou, je pre vás k dispozícii tu:

 

Video